Yrityksen tarinahan alkaa 2019 kun tuli avattua Social Burgerjoint tänne ouluun. Intoa ja rakkautta tekemiseen täynnä! Vieläkin pääsee useampi kirosana tuosta päätöksestä. Kaikki ei menneet ihan suunnitelmien mukaan, eikä johdu korona-ajasta ne kirosanat. Matkalle vain mauhtui liian monta mutkaa. Vuosien mittaan kuitenkaan sitä intoa tekemiseen ei lannistanut mikään ja tuli useampaa konseptia mietittyä, miten saisi kannattavan liiketoiminnan.
2023 syksyllä päästiin vihdoin irti frankkarisopimuksesta ja samantien oli askelmerkit selvät mitä alkaa tekemään! Ensinhän oli tarkoitus avata kanaravintola (tähän varmaan jossain vaiheessa palataan jollain tasolla), mutta sitten löytyneen ravintolatilan pienuuden johdosta lähdettiin takaisin siihen pizza/hampurilaisajatukseen. Kävin artesaani pizzanpaistajien kurssilla harjoittelemassa Napolilaista tyyliä pizzalle ja sillä reissulla oikeastaan vahvistui oma ajatus ja halu kehittää New York- tyylin pizzaa. Ensimmäinen New York Pizza & Burger aukesi muuten Oulun rautatieaseman viereen. Homma siellä käynnistyi vallan hienosti rautatienkadulla ja asiakkaat löysivät nopeasti uuden paikan. Valitettavasti jo ensimäisinä viikkoina tuli selväksi, että ravintolan ilmastoinnissa on jotain pahasti vialla. Myöhemminhän selvisi jopa, että jo vuonna 2019 oltiin havaittu paikan olevan sopimaton ravintolakäyttöön, mihin sen nimenomaan nyt vuokrasinkin. Uskomattoman huonoa tuuria!
No leuka taas kohti rintaa ja valtava ponnistus taas uuden rakentamiseen. Tällä kertaa sopiva tila löytyi Länsi-Tuiraan. Kiitos teille upeat asiakkaa! Jälleen te löysitte uuteen tilaan ja ovi on käynyt kiitettävästi. Tällaisen rupeaman jälkeen ei voi, kuin olla kiitollinen. Tällä hetkellä valikoimassa on pelkästään burgeri, mutta odottakaas – se Napolilainen pizza on tulossa!